Coaching

 

Ik geloof in de kracht en de potentie van mensen. En ik gebruik in dat verband heel graag de metafoor van een speler, een speler in het boeiende spel van het leven, van zijn of haar leven. Als coach kijk ik naar die speler op dat speelveld en ik zie heel andere dingen dan die speler ziet of zelfs maar kan zien. En zoals in elk spel heeft die speler ook zijn of haar doelen. En in de coaching zoeken we samen naar hoe je dichter bij dat doel kunt raken. We kijken wat er heeft gewerkt, wat er niet heeft gewerkt en hoe er bijgesteld moet worden. Als coach ben ik er in het bijzonder op uit om het beeld dat je hebt van je mogelijkheden groter te maken dan datgene wat jij al in beeld hebt.

En ik heb gezien dat dat werkt, vooral in mijn werk met jongeren, die vaak vanuit uitzichtloze situaties waarin ze terecht waren gekomen zichzelf heel straffe doelen hadden gesteld en die wisten te realiseren door 'het beste uit hun spel' te halen.

En jij.. wat zou coaching voor jou kunnen betekenen?
Waar worstel jij mee, wat komt er iedere keer weer op je weg waar je wel eens vanaf wilt, heb je al lang een droom en lukt het maar niet om echt vanuit die droom je reis te beginnen?
We gaan op zoek of er andere wegen bestaan waarlangs je je doel wel kunt bereiken soms op een manier waar je nog nooit aan hebt gedacht.

En waar mag jij bij mij op rekenen? Dat ik committed ben, of liever toegewijd, aan het doel dat jij wilt bereiken, daar zet ik me als coach volledig voor in. Zoals een coach niet op het speelveld zelf, want daar ben jij in aktie, maar daarnaast met al mijn aandacht bij jou in dat spel. En ik zal je vertellen wat ik zie, ook als je dat niet graag wilt horen, en ik blijf je bevragen tot er weer een opening zichtbaar is.

De uitgangspunten die ik bij coaching hanteer vind je door de link onderaan de tekst aan te klikken.

Ik zelf hecht altijd veel waarde aan de band die er tussen mensen ontstaat. Voor mij is het belangrijk dat 'het' klikt en voor jou is dat waarschijnlijk ook zo. Ik kan een uitvoerige beschrijving geven van me zelf en alle opleidingen en trainingen die ik gevolgd heb.... toch lijkt me een kennismakingsgesprek iets wat het beste werkt. In dat gesprek gaan we samen na wat jij zoekt, ik vertel iets over wat ik in dat opzicht zou kunnen betekenen. Voor dat gesprek investeren we samen een uur tot anderhalf uur tijd, daar breng ik verder niets voor in rekening.

Kies je er voor om door mij gecoacht te worden dan vertrouw ik er op dat jij onze gesprekken op waarde weet te schatten en dat reken je af.

Weet je welkom, voel je welkom
wees welkom

Willem van der Zwet

info@lieregaard.be
09 236 53 08
0487 27 44 20

Wil je meer lezen over mijn uitgangspunten bij coaching, klik dan hier

 

Terug naar begeleiding

Mocht u meer informatie wensen neem dan gerust contact met ons op.